• Вершкова панна-котта

Інгредієнти  Для: 2 порцій

  • Цукор 2 столові ложки
  • Цукор ванільний 1 чайна ложка
  • Молоко 50 мілілітрів
  • Вершки 35%-ві 200 мілілітрів
  • Желатин 3 столові ложки

Інструкція  Приготування ≈ 120 хвилин

  1. Вершки, молоко, цукор, ванільний цукор змішати і поставити на вогонь. Помішуючи, довести до кипіння, так щоб весь цукор розчинився.
  2. Желатин розвести холодною водою, дати набрякнути пару хвилин.
  3. Вершки зняти з вогню і поступово додати желатин, розмішуючи до повного розчинення.
  4. Процідити через сито, розлити по формах і поставити в холодильник мінімум на 2 години до повного застигання.
  5. При бажанні можна полити будь-яким солодким соусом або варенням.


 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі