• Грінки з козячим сиром і соусом

Інгредієнти Для 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Помідори 6 штук
  • Помідори вялені в олії 12 штук
  • Олія оливкова 3 столові ложки
  • Французький Багет 1 штука
  • Песто червоний 5 столових ложок
  • Сир козячий 175 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Оцет винний 1 столова ложока

Інструкція  Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Розігріти гриль до максимуму. Нарізати свіжі помідори на скибочки і розподілити по чотирьох тарілках. Дати стекти маслу, консервовані помідори порізати соломкою і розкласти поверх свіжих.
  2. Збризнути помідори олією і оцтом, приправити сіллю і перцем за смаком.
  3. Для грінок нарізати багет косими скибочками - 12 штук товщиною 2,5 див. Намазати червоним песто, зверху кожного бутерброда покласти ложку козячого сиру, посипати перцем.
  4. Помістити грінки на решітку в гарячий гриль на дві хвилини.
  5. На кожну тарілку покладіть 3 грінки і салат з помідорів.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі