• Шоколадний panforte (пиріг з горіхів і сухофруктів)

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Мед 180 г.
  • Цукор 70 г.
  • Вода 1 столова ложока
  • Борошно пшенична 180 г.
  • Імбир мелений чайна ложка
  • Кориця мелена 1 чайна ложка
  • Цукати з суміші цитрусових цедр 180 г.
  • Фундук очищений 180 г.
  • Курага 180 г.
  • Горіх мускатний мелений 1 чайна ложка
  • Мигдаль очищений 180 г.
  • Шоколад чорний 80% 50 г.

Інструкція  Приготування ≈ 90 хвилин

  1. Мед, цукор і воду довести до кипіння на повільному вогні, постійно помішуючи. Кип'ятити сироп 2 хвилини, додати шоколад, дочекатися повного розчинення, зняти з вогню. Дати трохи охолонути.
  2. В окремому посуді змішати складові начинки: цукати і курагу (порізати великими кубиками), горіхи (попередньо очистити), борошно, спеції. Залити теплим сиропом і перемішати руками до тих пір, поки маса не стане однорідним шматком.
  3. Для випічки використовувати круглу чавунну або керамічну форму діаметром 20 див Форму викласти папером для випічки, змащену вершковим маслом. Періодично змочуючи руки у воді, утрамбувати масу. Зверху накрити папером для випічки, змащену вершковим маслом. Випікати в духовці 45 хвилин при температурі 150 градусів.
  4. Звільнити пиріг від паперу, обсипати цукровою пудрою з усіх боків.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі