- 16.05.2022 |
- roman |
- 2
Салат «Айсберг» широко застосовується у фастфуді не тільки тому, що він дуже смачний. Інша важлива властивість цього салату в тому, що він витримує нарізування ножем без особливого соковиділення та втрати смакових якостей. Навіть навпаки, саме шатківниця товстих черешкових частин його листя робить їх приємнішими на смак. У цьому й родзинка рецепту.
Інгредієнти для салату «Айсберг»
- половина качана капусти
- 1 свіжий, зелений огірок
- часник – один-два зубці
- цибуля зелена – кілька стебел
- кріп – кілька гілок
- лимонний сік - 1 десертна ложка, але можна і збільшити
- олія оливкова – приблизно 3 столові ложки
- перець та сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Капусту тонко нашаткувати.
- Огірки натерти на корейській терці.
- Цибуля, кріп і часник роздавлений ножем дрібно порізати. Додати перець – чорний чи червоний.
- Заправити салат олією, лимонним соком, посолити на смак і перемішати.
Таким чином, наш салат вийде дуже апетитним, повітряним, заправка добре затримується в зелені. Смак чудовий і дуже свіжий.