• Салат айсберг із зеленню

Салат «Айсберг» широко застосовується у фастфуді не тільки тому, що він дуже смачний. Інша важлива властивість цього салату в тому, що він витримує нарізування ножем без особливого соковиділення та втрати смакових якостей. Навіть навпаки, саме шатківниця товстих черешкових частин його листя робить їх приємнішими на смак. У цьому й родзинка рецепту.

Інгредієнти для салату «Айсберг»

  • половина качана капусти
  • 1 свіжий, зелений огірок
  • часник – один-два зубці
  • цибуля зелена – кілька стебел
  • кріп – кілька гілок
  • лимонний сік - 1 десертна ложка, але можна і збільшити
  • олія оливкова – приблизно 3 столові ложки
  • перець та сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

  1. Капусту тонко нашаткувати.
  2. Огірки натерти на корейській терці.
  3. Цибуля, кріп і часник роздавлений ножем дрібно порізати. Додати перець – чорний чи червоний.
  4. Заправити салат олією, лимонним соком, посолити на смак і перемішати.

Таким чином, наш салат вийде дуже апетитним, повітряним, заправка добре затримується в зелені. Смак чудовий і дуже свіжий.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі