• Торт Медовик

Рецептів різних медових тортів існує величезна кількість. Перевага цього – у простоті приготування, а також у наборі продуктів. Це переважно те, що є у кожної господині під рукою.

Інгредієнти для коржів:

  • 2 яйця
  • 100 г розм'якшеного вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. з гіркою розпушувача
  • 420 г борошна (приблизно)

Інгредієнти для крему:

  • 2 склянки сметани
  • 1 склянка цукру
  • 2 ч. л. ванільного цукру

Приготування медовика:

  1. Олію збиваємо з цукром та медом.
  2. Не припиняючи збивати, по одному вбиваємо яйця.
  3. Додаємо змішане з розпушувачем борошно і замішуємо м'яке пластичне тісто.
  4. Ділимо тісто на 6 рівних частин. Вибираємо тарілку, яка буде служити лекалом при відбрезанні країв випечених коржів. Кожну частину розкочуємо в пласт, розмір якого трохи більше діаметра цієї самої тарілки.
  5. Випікаємо коржі в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору (приблизно по 5-6 хвилин на корж).
  6. Обрізаємо по тарілці та складаємо стопкою.
  7. Сметану збиваємо із цукром до розчинення останнього.
  8. Щедро змащуємо кремом кожен корж.
  9. Обрізки перетворюємо на крихту і обсипаємо нею торт.
  10. Даємо пропитатися.

Схожі блоги


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі