• Гарбуз з пармезаном і шинкою

Цей рецепт супер легкий і смачний! Називається гарбуз з пармезаном. Скибочки гарбуза, чергуються з копченим сиром і шинкою, приправлені пармезаном!

Час приготування: 40 хвилин

інгредієнти

  •  8 порцій
  • 400 г гарбуза
  • 150 г шинки (можна замінити на бекон)
  • 250 г копченого сиру
  • 50 г тертого пармезану
  • борошно пшеничне
  • оливкова олія
  • чорний перець
  • сіль
  • розмарин
  • панірувальні сухарі

Як приготувати гарбуз із пармезаном

Гарбуз почистити і порізати на тонкі скибочки. Обваляти в борошні. Форму для запікання змастити оливковою олією. Викласти шар гарбуза, посолити, поперчити. На шар гарбуза викласти тонкі скибочки шинки, шматочки копченого сиру і посипати пармезаном. Повторити шари. Останній шар: шматочки гарбуза посолити, поперчити, додати розмарин, посипати пармезаном і скропити оливковою олією і присипати панірувальними сухарями.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 ° протягом 30 хвилин, потім переконайтеся, що гарбуз м'яка, включите гриль, щоб на поверхні утворилася скоринка.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі