- 14.10.2021 |
- roman |
- 2
Цей рецепт супер легкий і смачний! Називається гарбуз з пармезаном. Скибочки гарбуза, чергуються з копченим сиром і шинкою, приправлені пармезаном!
Час приготування: 40 хвилин
інгредієнти
- 8 порцій
- 400 г гарбуза
- 150 г шинки (можна замінити на бекон)
- 250 г копченого сиру
- 50 г тертого пармезану
- борошно пшеничне
- оливкова олія
- чорний перець
- сіль
- розмарин
- панірувальні сухарі
Як приготувати гарбуз із пармезаном
Гарбуз почистити і порізати на тонкі скибочки. Обваляти в борошні. Форму для запікання змастити оливковою олією. Викласти шар гарбуза, посолити, поперчити. На шар гарбуза викласти тонкі скибочки шинки, шматочки копченого сиру і посипати пармезаном. Повторити шари. Останній шар: шматочки гарбуза посолити, поперчити, додати розмарин, посипати пармезаном і скропити оливковою олією і присипати панірувальними сухарями.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 ° протягом 30 хвилин, потім переконайтеся, що гарбуз м'яка, включите гриль, щоб на поверхні утворилася скоринка.