• Виноградні кекси з десертним вином Vin Santo

Інгредієнти Для 6 порцій

  • Цукор стакан
  • Масло вершкове 150 г.
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Борошно пшенична 1 стакан
  • Цедра апельсина 1 столова ложока
  • Пекарський порошок 1 чайна ложка
  • Виноград червоний 1 стакан
  • Вино біле солодке стакан
  • Сода чайна ложка

Інструкція  Приготування ≈ 50 хвилин

  1. Форми для кексів щедро змастити всередині маслом і припорошити борошном. Включити духовку, щоб вона розігрілася до 190 градусів.
  2. Змішати півтори склянки борошна з пекарським порошком, содою і сіллю.
  3. Міксером на середній швидкості збити масло (125 г) з цукром.
  4. Продовжуючи збивати, по черзі додати 2 яйця, а потім терту апельсинову цедру.
  5. Борошно додавати в приготовану масу двома рівними частинами. Ретельно перемішуючи, періодично підливати в тісто вино.
  6. Виноград, припорошив борошном, змішати з тестом.
  7. Викласти тісто у форми для випічки, посипати цукровим піском (2 столові ложки).
  8. Випікати в духовці на середній полиці 18-20 хвилин до золотистої скоринки. Готовність визначити на дотик (поверхня кексів має бути пружною).
  9. Після духовки кекси на 5 хвилин залишити в формах для випічки, а потім вийняти, попередньо обережно відокремивши ножем від стінок.
  10. Перед подачею на стіл дати кекси охолонути ще як мінімум 15 хвилин.

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі