- 30.11.2016 |
- admin |
- 1
Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення. Вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.
Інгредієнти (2 порції)
- Картопля 220 г.
- Масло вершкове 100 г.
- Сир пармезан 100 г.
- Олія рослинна 10 мл.
- Вершки 60 мл.
- Сир 60 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 90 хвилин
- Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
- Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
- Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.