Pesto
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя
  • Печена картопля із пармезаном

Інгредієнти (2 порції)

  • Картопля 220 г.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Олія рослинна 10 мл.
  • Вершки 60 мл.
  • Сир 60 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
  2. Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
  3. Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.

Готова страва: Печена картопля із пармезаном


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі