• Омлет по-італійськи

Інгредієнти (4 порції)

  • Яйця курячі 10 шт.
  • Вершки 450 мл.
  • Малинове варення 100 г.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.
  2. Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.
  3. Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.
  4. Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.
  5. Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.

Готова страва: ​Омлет по-італійськи

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі