• Італійське сирне морозиво з горіхами

Інгредієнти Для 6 порцій

  • Цукор 100 г.
  • Жовток яєчний 4 штуки
  • Лимони штука
  • Вершки 375 мілілітрів
  • Ром 40 г.
  • Фісташки 50 г.
  • Сир рікотта 500 г.

Інструкція  Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Жовтки збити з цукром. Продовжуючи збивати, влити ром.
  2. Сир протерти через сито, змішати з жовтковою масою. Додати терту цедру лимона. Вершки збити в міцну піну, обережно змішати з масою.
  3. Форму застелити плівкою, покласти масу і розрівняти. Форму накрити пергаментом і поставити на 2-3 години в морозилку.
  4. Готове морозиво вийняти з форми, розкласти по розеток і посипати рубаними фісташками.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі