• Мигдальне печиво річчареллі

Інгредієнти  Для: 12 порцій

  • Мед 1 столова ложока
  • Цукор 300 г.
  • Пудра цукрова за смаком
  • Білок яєчний 1 штука
  • Олія оливкова 1 столова ложока
  • Ванілін за смаком
  • Мигдаль очищений 250 г.

Інструкція  Приготування ≈ 35 хвилин

  1. Духовку розігріти до 140 градусів.
  2. Мигдаль розмолоти в блендері, з'єднати з цукром, просіяти через сито.
  3. Додати мед, цедру, ванілін і злегка збитий білок.
  4. Перемішати до стану однорідної суміші.
  5. Робочу поверхню посипати цукровою пудрою і розкотити на ній мигдалеву масу в пласт товщиною 2 див. Ножем, обсипанним цукровою пудрою, мигдальне тісто розрізати на пластинки довжиною 7 см і шириною 4 див
  6. Деко застелити папером для випічки, змастити маслом, викласти мигдальні річчареллі. Випікати в духовці 15 хвилин, стежачи за тим, щоб вони не темніли, а залишалися м'якими і світлими. За бажанням готове печиво можна прикрасити тертої лимонної цедрою і мигдалевими пелюстками.

     

    Схожі блоги


    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі