• Спагетті аль крудо

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Помідори 3 штуки
  • Маслини 4 столові ложки
  • Базилік 50 г.
  • Олія оливкова 120 мілілітрів
  • Каперси 2 столові ложки
  • Спагетті 400 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сік томатний 2 столові ложки
  • Філе анчоуса 5 штук

Інструкція  Приготування ≈ 15 хвилин

  1. Покладіть всі інгредієнти, крім спагетті і базиліка, у сотейник, залийте трьома ложками оливкової олії - це приблизно 70 грам, перемішайте, але не підігрівайте. Спробуйте, посоліть і поперчіть.
  2. Доведіть до кипіння воду у великій каструлі, посоліть (трохи менше, ніж зазвичай, так як анчоуси пізніше додадуть додатковий солоний смак) і покладіть в неї пасту. Варіть приблизно на хвилину менше, ніж зазначено на пачці, до стану аль денте.
  3. Поки вариться паста, поставте сотейник з помідорами і всім іншим на каструлю з пастою, щоб пара їх трохи підігрів і вони настоялися.
  4. Коли паста буде готова, злити воду, але повністю її не виливайте. Змішайте пасту з інгредієнтами соусу, додаючи трохи води, в якій варилася паста, якщо потрібно, щоб суміш не вийшла крутий. Додайте оливкову олію і знову перемішайте.
  5. Нарвете в сотейник листя базиліка і перемішайте їх з пастою. Після чого подавайте негайно.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі