• Малина в крем сабайон

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Пудра цукрова стакан
  • Вода 2 столові ложки
  • Жовток яєчний 4 штуки
  • Малина 340 г.
  • Вершки збиті стакан
  • Сироп виноградний 4 столові ложки

Інструкція

  1. Збийте жовтки з цукром, сиропом і водою і поставте на водяну баню, продовжуючи збивати, поки маса не загусне і температура всередині неї не стане 70 градусів, приблизно 4 хвилини. Відразу поставте миску з кремом на лід і збивайте близько 3 хвилин до охолодження.
  2. У невеликій мисці збийте вершки в міцну піну. Змішайте з охолодженим кремом. Накрийте плівкою і поставте в холодильник на 1-4 години.
  3. Розкладіть малину по креманкам і полийте кремом.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі