• Брезаола

Інгредієнти  Для: 5 порцій

  • Яловичина 1 кілограм
  • Перець чорний запашний 50 г.
  • Сіль велика 500 г.

Інструкція  Приготування ≈ 20 хвилин

  1. М'ясо ретельно зачистити від жил, жиру і плівок, промокнути рушником. Викласти в керамічну або скляну форму, засипати сіллю і залишити на 10 годин у холодильнику.
  2. Після м'ясо промити під проточною водою, промокнути серветкою. Обваляти в дробленому перці, при бажанні можна додати спеції: мелену корицю або мускатний горіх. В'ялити таким чином підготовлене м'ясо потрібно в провітрюваному приміщенні при температурі 4 градуси або в спеціальній камері протягом чотирьох-шести місяців.
  3. Готову брезаолу можна подавати з невеликою кількістю оливкової олії - а можна і без нього.
 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі