• Фокачча з помідорами, маслинами і сиром

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Цукор 5 мілілітрів
  • Вода 500 мілілітрів
  • Сіль 8 мілілітрів
  • Часник 2 зубка
  • Помідори сушені 10 штук
  • Борошно пшеничне 650 г.
  • Олія оливкова за смаком
  • Орегано 20 мілілітрів
  • Дріжджі сухі 30 мілілітрів
  • Трави прованські за смаком
  • Сир чеддер 60 г.
  • Розмарин свіжий 20 мілілітрів
  • Листя кмину 20 мілілітрів
  • Сіль велика за смаком
  • Маслини без кісточок 30 штук

Інструкція  Приготування ≈ 80 хвилин

  1. Змішайте борошно, сіль, дріжджі, цукор і дрібно нарізані трави. Додайте теплу воду і вимісити тісто приблизно 12 хвилин руками або 5 хвилин міксером.
  2. Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню і накрийте рушником. Залиште на 30 хвилин до збільшення обсягу в 2 рази. Розігрійте духовку до 200 градусів. Обімніть тісто.
  3. Розкачайте тісто в довгий прямокутник і посипте центр половиною маслин, помідорів і тертого сиру. Накрийте посипаний центр третю тесту з краю і викладіть інші маслина, помідори і сир. Накрийте порожній частиною начинку.
  4. Заліпіть краю і акуратно скрутіть в рулет, щоб вийшла овальна форма. Змастіть оливковою олією, посипте подрібненим часником, крупною сіллю і травами.
  5. Перекладіть на застелений пергаментом деко і випікайте 30-35 хвилин або до готовності. Охолодіть і наріжте на шматочки.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі