Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

  • Суп «Минестра»

Інгредієнти  Для: 1 порції

  • Цибуля ріпчаста 50 г.
  • Зелений горошок 60 г.
  • Сіль за смаком
  • Часник 10 г.
  • Картопля 160 г.
  • Рис 30 г.
  • Капуста білоголова 100 г.
  • Морква 80 г.
  • Лавровий лист 1 штука
  • Базилік 6 г.
  • Цибуля-порей 40 г.
  • Ріпа 80 г.
  • Бекон 150 г.
  • Сир 60 г.

Інструкція

  1. Приготувати рис відкидний. Пісну частина бекон нарізати кубиками і злегка обсмажити тонко нашаткованою цибулею до блідо-золотистого кольору. Білокачанну капусту, моркву, ріпу, цибулю-порей, картопля нарізати скибочками, додати базилік, чебрець, лавровий лист і спасерувати.
  2. Залити бульйоном або водою, покласти очищені від шкірки і зерен помідори, зелений горошок, нарізані стручки квасолі і варити на повільному вогні 8-10 хвилин, покласти рис і довести до кипіння.
  3. Решту жирного бекону розтерти разом з часником і ввести в суп. Окремо подати тертий сир.
 


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі