• Різотто з запеченими помідорами

Інгредієнти (2 порції)

  • Помідори черрі 7 
  • Оливкова олія 4 ч. Л.
  • Часник 1 зубчик
  • Базилік (листя) 10 р
  • В'ялені помідори 60 р
  • Рис 250 м
  • Масло вершкове 25 г.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Шафран 0,25 ч. Л.
  • Вино біле сухе 275 мл.
  • Сир пармезан 75 р
  • Вершки 35% 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кукурудза консервована 100 м

Процес приготування: ≈ 120 хвилин

  1. Помідори промити, розрізати на дві половинки, викласти на деко, змащене маслом, зрізом вгору. Присипати сіллю і перцем. Сбризнути олією зверху, посипати дрібно нарізаним часником, посипати листям базиліка, змоченими в олії. Поставити в духовку на 10-15 хвилин.
  2. Подрібнити в блендері 10 г в'ялених помідорів, морську сіль і 2 ч.л. оливкоквої олії.
  3. Покласти вершкове масло в каструлю, поставити на вогонь, розтопити масло, викласти в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити. Додати до цибулі рис, перемішати, щоб масло покрило рис. Додати вино і подрібнений шафран, довести суміш до кипіння. По закінченню 5 хвилин, додати томатну пасту з блендера, а також влити 340 мл. окропу. Додати сіль і перець за смаком.
  4. Додати в каструлю помідори з духовки, 50 г. в'ялених помідорів, кукурудзу, ретельно перемішати, довести до кипіння. Перелити в нагріту форму, поставити на 35 хвилин в духовку, при температурі 180 ° С.
  5. Додати в різотто тертий пармезан, перемішати, поставити в духовку ще на 5 хвилин. Перед подачею додати вершки.

Готова страва: Різотто з запеченими помідорами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі