• Морепродукти в грейпфруті

Інгредієнти  Для: 3 порцій

  • Сіль за смаком
  • Коктейль з морепродуктів 500 г.
  • Олія оливкова 25 мілілітрів
  • Грейпфрути рожеві 3 штуки
  • Авокадо 1 штука
  • Перець білий мелений за смаком
  • Горіхи обсмажені кедрові за смаком

Інструкція  Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Розморозити суміш з морепродуктів.
  2. Грейпфрути вимити і відрізати верхівки. Обережно, щоб не пошкодити, вийняти ложкою м'якоть грейпфрутів. Очистити м'якоть від плівок і нарізати великими шматками.
  3. Авокадо вимити, розрізати навпіл, вийняти кісточку, м'якоть витягнути ложкою і нарізати півкільцями. Морепродукти змішати з м'якоттю авокадо і грейпфрутів, посолити, поперчити, додати оливкове масло і перемішати.
  4. Начинити цією сумішшю грейпфрути, накрити зрізаними верхівками і поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
  5. Вийняти салат з холодильника, посипати кедровими горішками і подавати.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі