• Тальятелле з грибами і лимоном

Інгредієнти  Для: 5 порцій

  • Масло вершкове 2 столові ложки
  • Сіль чайна ложка
  • Сік лимонний 1 штука
  • Часник 2 зубка
  • Олія оливкова 2 столові ложки
  • Паста тальятелле 500 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир пармезан тертий 50 г.
  • Листя естрагону за смаком
  • Гриби свіжі 10 штук

Інструкція  Приготування ≈ 25 хвилин

  1. Поставити на вогонь велику каструлю з водою.
  2. Вимити і нарізати гриби.
  3. На середньому вогні розтопити вершкове масло в каструлі, додати оливкову олію. Додайте часник і підсмажити. Додати гриби і сіль. Підсмажити, потім накрити кришкою і залишити нудитися на 10-15 хвилин. Додати чорний перець.
  4. Відварити макарони. Відкинути на друшляк, злити воду. Потім повернути в каструлю. Додати лимонний сік і гриби. Перемішати і додати пармезан. Ще раз перемішати і подавати до столу.
  5. Прикрасити свіжою зеленню естрагону.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі