• Спагетті аль помодоро

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Масло вершкове - 2 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 головка
  • Сіль за смаком
  • Часник - 4 зубка
  • Базилік - 3 л.
  • Олія оливкова - 60 мілілітрів
  • Спагетті - 350 г.
  • Сир пармезан - 60 г.
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Помідори консервовані шматочками - 800 г.

Інструкція

  1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо рубаний в блендері цибулю і готуємо, помішуючи, 12 хвилин. Додаємо подрібнений часник і смажимо ще 2-4 хвилини. Додаємо перець - ще 1 хвилина.
  2. Робимо пюре їх томатів, виливаємо на сковорідку, солимо, готуємо протягом 20 хвилин. Знімаємо з вогню, кладемо в соус базилік і відставляємо.
  3. Варимо спагетті, зливаємо воду, залишивши 0,5 чашки.
  4. Виймаємо базилік, повертаємо сковороду на вогонь, вливаємо воду, що залишилася від спагетті і даємо закипіти. Додаємо пасту, готуємо, добре перемішуючи, 2 хвилини.
  5. Посипаємо сиром і шматочками масла, даємо маслу розтанути і подаємо до столу.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі