• Малиново-фісташкове семифреддо з рожевою водою

Інгредієнти  Для: 4 порцій

  • Мед - 3 столові ложки
  • Жовток яєчний - 6 штук
  • Малина - 200 г.
  • Фісташки подрібнені - 3 столові ложки
  • Вода рожева - 2 чайні ложки
  • Вершки 40%-ные - 250 мілілітрів

Інструкція

  1. Збивати яєчні жовтки з медом протягом 10 хвилин, або поки маса не збільшиться в два рази. Змішати зі збитими вершками і рожевою водою.
  2. Викласти суміш у контейнер, застелений плівкою і поставити в морозильник на 1-2 години, поки що частково не заморозиться. Дістати з морозилки і перемішати з малиною і фісташками. Накрити поліетиленовою плівкою і повернути в морозилку, поки повністю не заморозиться.
  3. Перед подачею на стіл, щоб пом'якшити, залишити в холодильнику на 20 хвилин. Викласти з контейнера, нарізати скибочками і подавати з кількома ягодами малини.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі