Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

  • Фрикадельки в томатному соусі

Інгредієнти  для: 4 порцій

  • Цибуля ріпчаста - 1 головка
  • Яйце куряче - 2 штуки
  • Часник - 3 зубка
  • Помідори - 250 г.
  • Базилік - стакан
  • Сухарі панірувальні - 1 стакан
  • Олія оливкова - 2 столові ложки
  • Петрушка рубана - стакан
  • Фарш яловичий - 500 г.
  • Пюре томатне - 500 г.

Інструкція

  1. Щоб зробити томатний соус Sugo потрібно розігріти оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Обсмажити подрібнений часник протягом 1 хвилини до м'якості. Додати пюре з помідорів і нарізані кубиками помідори. Довести до кипіння. Варити на слабкому вогні 30 хвилин. Дати трохи охолонути і приправити за смаком. Використовуючи блендер, подрібнити соус до однорідного стану.
  2. Змішати фарш, цибулю, панірувальні сухарі, яйця (злегка збиті) і подрібнену петрушку в мисці. Посолити і поперчити.
  3. Зробити з фаршу кульки будь-якого розміру і форми (на ваш розсуд). Нагріти олію у великій сковороді і обсмажити фрикадельки партіями протягом 3-5 хвилин, поки вони не придбають красивий золотистий колір. Готові фрикадельки складати в окрему ємність.
  4. Соус влити на сковороду, де обсмажувалися фрикадельки і нагріти на середньому вогні. Додати в соус фрикадельки і тушкувати на середньому протягом 10 хвилин до готовності. Базилік подрібнити і додати до фрикадельок.
 


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі