• М'ясна запіканка з‑римськи

Інгредієнти - Для: 4 порцій

  • Цибуля ріпчаста 50 г.
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Яловичина 300 г.
  • Сухарі панірувальні 40 г.
  • Свинина 300 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Хліб білий 50 г.
  • Жир 80 г.

Інструкція

  1. Булку намочити у воді і злегка віджати. Цибулю дрібно посікти і обсмажити в жирі. Підготовлене м'ясо нарізати і разом з булкою пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, зарумяненный цибулю, перець, посолити і вимішати до однорідної маси, з якої на дошці, посипаній панірувальними сухарями, сформувати батон.
  2. У сковорідці розігріти жир, покласти в нього батон і поставити в гарячу духовку. Піч 40-50 хвилин, поливаючи соусом з дека, при необхідності підлити воду.
  3. Спечене м'ясо нарізати скибочками, укласти на блюдо, полити соусом, що виділився в процесі випікання. Можна використовувати гірчичний соус.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі