• Соус песто з кедровими горішками

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сіль за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Базилік зелений 50 г.
  • Олія оливкова 100 мілілітрів
  • Горіхи кедрові 3 г.
  • Сир пармезан 50 г.

Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин

  1. Промийте зелений базилік, приберіть зайву воду (умочіть паперовим рушником).
  2. Розріжте зубчики часнику на великі частини.
  3. Натерти сир пармезан.
  4. Змішайте всі інгредієнти соусу в блендері до однорідності. Соус песто з кедровими горішками готовий!

Для додання соусу більшої легкості (або, якщо просто немає під рукою блендера) можна все змішувати до однорідного стану товкачем в ступці. Так цей соус робили спочатку. Можна зберігати в холодильнику день-два. Кількість оливкової олії можна варіювати в залежності від уподобань і цілей використання соусу.


 

Готова страва: Соус песто з кедровими горішками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі