Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

  • Різотто з грибами і пармезаном

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія рослинна за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Сир пармезан за смаком
  • Бульйон курячий 1 л.
  • Гриби свіжі г.
  • Рис круглий 2 стакани

Інструкція Приготування ≈ 50 хвилин

  1. У сковороді з товстим дном розігріти олію, додати дрібно нарізані цибулю та часник, гриби, перемішати. Як тільки цибуля почне засмажуватися, додати рис, перемішати та зменшити вогонь.
  2. Коли рис стане прозорим, влити порціями гарячий бульйон, постійно помішуючи, поки рідина не вбереться. Подавати негайно, посипавши тертим сиром.

Готова страва: Різотто з грибами і пармезаном


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі