Песто
ГРАФІК РОБОТИ:
Пн-Сб 10:00-18:00
Вихідний Неділя

  • Соус маринара з каперсами

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 1 чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста стакан
  • Сіль чайна ложка
  • Петрушка сушена 2 чайні ложки
  • Часник 2 зубка
  • Базилік сушений 2 чайні ложки
  • Олія оливкова 1 чайна ложка
  • Каперси 1 столова ложока
  • Орегано сушений чайна ложка
  • Перець чорний мелений чайна ложка
  • Помідори консервовані шматочками 800 г.

Інструкція

  1. Розігрійте оливкове масло в невеликому сотейнику на середньому вогні.
  2. Додайте дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник і обсмажте 2 хвилини.
  3. Додайте базилік, петрушку, цукор, орегано, сіль, чорний перець і помідори. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть приблизно 15 хвилин, помішуючи, до невеликого загустіння.
  4. Додайте каперси і подавайте з пастою.

Готова страва: Соус маринара з каперсами


Написати коментар

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі