• Суп-пюре з спаржі з грінками

інгредієнти

  • спаржа 800 гр
  • бульйон овочевий 1 л
  • масло вершкове 30 гр
  • олія оливкова 2 ст.л.
  • вершки 250 мл
  • картопля 300 гр
  • перець білий мелений за смаком
  • сіль за смаком
  • цибулю-шалот 1 шт
  • вино біле 200 мл

Процес приготування:

  1.  Очистити картоплю, помити, нарізати кубиками. Очистити спаржу, промити під проточною водою, нарізати дрібними кільцями, відрізавши верхівки довжиною 6 см, які знадобляться для прикраси супу. Очистити цибулю шалот, дрібно нарізати і обсмажити в суміші оливкової та вершкового масел. Додати нарізану спаржу і обсмажити протягом 5 хвилин, акуратно помішуючи.
  2. Окремо відварити верхівки спаржі в підсоленій воді, щоб вони залишалися «al dente». Злити воду і залишити остигати верхівки спаржі.
  3. Додати до пересмаженим овочам нарізану картоплю, обсмажити протягом 2 хвилин акуратно помішуючи. Додати вино і теплий овочевий бульйон і готувати протягом 20 хвилин на повільному вогні.
  4. Додати вершки і залишити варити ще 10 хвилин, потім поперчити. Використовуючи блендер пюрировать овочі. Якщо суп вийшов дуже густим можна додати трохи теплого овочевого бульйону.
  5. Приготувати сухарики. Нарізати хліб і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Підігріти суп-пюре. Подавати в теплому вигляді, прикрасивши вареними верхівками присипавши зверху сухариками.

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі