• Лінгвіні з молюсками і беконом

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Сік лимонний стакан
  • Часник 2 столові ложки
  • Бекон 225 г.
  • Олія оливкова 6 столових ложок
  • Молюски 32 штук
  • Паста лінгвіні 350 г.
  • Петрушка рубана стакан
  • Перець червоний пластівцями 2 чайні ложки

Інструкція Приготування ≈ 45 хвилин

  1. Тонко нарізаний невеликими скибочками бекон обсмажити в сковороді з важким дном на середньому вогні до хрусткої скориночки і викласти шумівкою на паперовий рушник.
  2. У ту ж сковороду налити 2 столові ложки води, викласти дрібних молюсків (не більше 4 см завширшки), довести до кипіння, накрити кришкою і готувати на помірному вогні, періодично помішуючи, 6-10 хвилин (залежно від розміру молюсків). Викинути молюсків, які не розкрилися після 10 хвилин термічної обробки.
  3. Одночасно з приготуванням молюсків закип'ятити воду для макаронів і зварити їх. Готувати на 1 хвилину менше, ніж зазначено на пачці, з сіллю (2 столових ложки на 6 літрів води).
  4. Паралельно з цим у чистій сковороді розігріти оливкову олію, Кинути в киплячу олію подрібнений часник, червоний перець пластівцями і пасерувати 3 хвилини. В кінці додати лимонний сік.
  5. Змішати макарони з беконом, дрібно посіченою петрушкою, молюсками і маслом з часником і перцем.

Готова страва: Лінгвіні з молюсками і беконом

     

    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі