• Равіолі з сиром

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Вода мінеральна за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цибуля-порей 1 штука
  • Шпинат 300 г.
  • Олія оливкова 8 столових ложок
  • Сир фета 400 г.
  • Сир вершковий 350 г.
  • Гриби сушені 30 г.
  • Чебрець свіжий за смаком
  • Борошно грубого помелу 400 г.

Інструкція Приготування ≈ 20 хвилин

  1. Борошно висипати в глибоку миску, додати дрібку солі і масло. Поступово додаючи необхідну кількість води, замісити пластичне тісто.
  2. В окрему миску натерти на крупній тертці сир. Подрібнити шпинат і цибулю-порей, вмішати в сир.
  3. У ступці потовкти сіль, чебрець і сушені гриби. Додати в начинку і добре перемішати. Дати постояти кілька хвилин.
  4. На робочій поверхні тонко розкачати тісто і нарізати з допомогою форми для виготовлення італійських пельменів равіолі бажаної форми. На кожен гурток тесту викласти по повній чайній ложці начинки.
  5. Помістити равіолі в пароварку і готувати 15 хвилин. Подавати на підігрітих стравах, гарнірувати сумішшю з консервованих бобів, кукурудзи, томатним соусом або песто.
​P.s Якщо під рукою немає форми для вирізання равіолі, можна використовувати звичайний стакан. На середину кожного вирізаного гуртка потрібно викласти таку ж або трохи більшу кількість начинки, краї тіста закріпити вручну. Завдяки великому вмісту ферментів і білка, сир чудово нормалізує обмін речовин і відновлює сили. Дієтологи радять включати в раціон сир людям, які дотримуються різних дієт.


Готова страва: Равіолі з сиром

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі