• Гріссіні з сировяленой шинкою

Інгредієнти Для: 5 порцій

  • Цукор 1 столова ложока
  • Вода 250 мілілітрів
  • Сіль 10 г.
  • Прошутто 200 г.
  • Борошно пшеничне 500 г.
  • Олія оливкова 50 мілілітрів
  • Дріжджі сухі 10 г.
  • Семола 50 г.

Інструкція Приготування ≈ 60 хвилин

  1. У воді розвести дріжджі, сіль, цукор. Влити оливкову олію, і поступово всипати борошно, вимішуючи еластичне тісто.
  2. На робочій поверхні розсипати семолу, розкачати тісто товщиною три сантиметри і нарізати ножем на невеликі шматочки.
  3. Кожну частину тіста розкачати в тонку трубочку і викласти на деко, запікати в духовій шафі Hotpoint-Ariston при температурі 220 градусів близько 15 хвилин.
  4. Остудити гріссіні і кожну паличку загорнути в прошутто.

Готова страва: Гріссіні з сировяленой шинкою

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі