• Фокачча з інжиром, руколою і пармезаном

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Інжир 4 штуки
  • Тісто дріжджове 230 г.
  • Рукола 70 г.
  • Соус томатний 100 г.

Інструкція

  1. Розкачати тісто в тонкий пласт (товщиною приблизно в 1,5 міліметра), викласти на деко, зробити кілька проколів виделкою і поставити запікатися в духова шафа Hotpoint-Ariston, розігріту до 220 градусів на 10 хвилин.
  2. Готову фокаччу розрізати кожну частину змастити томатним соусом, зверху викласти часточку інжиру і посипати листям рукколи.

Готова страва: Фокачча з інжиром, руколою і пармезаном

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі