• Шоколадне семіфредо

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Цукор 150 г.
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Вершки 35%-ві 300 мілілітрів
  • Ягоди свіжі 100 г.
  • Темний Шоколад 150 г.
  • М'ята свіжа за смаком
  • Сироп ягідний за смаком

Інструкція Приготування ≈ 270 хвилин

  1. Натерти шоколад на крупній тертці.
  2. Відокремити білки від жовтків. Цукор розділити навпіл, першу половину додати в білки, другу в жовтки і збити по черзі обидві маси.
  3. Збити вершки в окремій чаші.
  4. Змішати натертий шоколад, збиті вершки, білки і жовтки з цукром і прибрати в морозилку на 3-4 години.
  5. Через 3-4 години вийняти морозиво з холодильника і за допомогою ложки для морозива скачати дві кульки, викласти на тарілку.
  6. Полити морозиво сиропом, додати ягоди і прикрасити м'ятою.

Готова страва: Шоколадне семіфредо

 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі