• Рожеве біскотті

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 50 мілілітрів
  • Борошно пшеничне 1 стакан
  • Сметана 2 столові ложки
  • Ванілін чайна ложка
  • Вино червоне сухе 50 мілілітрів
  • Розпушувач штука

Інструкція Приготування ≈ 45 хвилин

  1. Вино змішати зі сметаною, цукром і сіллю до повного розчинення цукру. Додати масло. Просіяне борошно перемішати з розпушувачем і ваніліном і невеликими порціями ввести в раніше приготовлену суміш.
  2. Замісити досить круте тісто і зліпити з нього поліно на папері для випічки, згладивши нерівності вологою долонею.
  3. Випікати 20 хвилин при 170°С.
  4. Гаряче поліно дуже гострим ножем розрізати на скибочки. Скибочки підсушити 15-20 хвилин у духовці.

Готова страва: Рожеве біскотті

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі