• Флорентійське печиво з лісовими горіхами

Інгредієнти Для: 8 порцій

  • Мед 2 столові ложки
  • Цукор 175 г.
  • Цукор ванільний 2 штуки
  • Вода 2 столові ложки
  • Масло вершкове 150 г.
  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 200 г.
  • Вершки 250 мілілітрів
  • Мигдаль 200 г.
  • Розпушувач чайна ложка
  • Горіхи лісові 200 г.

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Ретельно перемішати всі інгредієнти для приготування основи і викласти суміш на змащений маслом деко. Випікати 10 хв у духовці, розігрітій до 200°С.
  2. Тим часом приготувати карамель. Для цього розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром, додати мед, ванільний цукор, вершки, подрібнені мигдаль і лісові горіхи. Тонким шаром викласти масу на випечений корж і знову поставити деко в духовку на 10 хвилин. Потім розрізати корж на квадратики.

Готова страва: Флорентійське печиво з лісовими горіхами


 

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі