• Сливове печиво

Інгредієнти Для: 10 порцій

  • Пудра цукрова 325 г.
  • Масло вершкове 150 г.
  • Жовток яєчний 1 штука
  • Молоко 1 столова ложока
  • Борошно пшеничне 300 г.
  • Кориця чайна ложка
  • Гвоздика за смаком
  • Вино біле 2 столові ложки
  • Джем сливовий 50 г.
  • Ром білий 4 столові ложки

Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин

  1. Змішати борошно, масло в шматочках, 125 грам цукрової пудри, жовток, молоко, вино, ром, корицю і гвоздику і сливовий джем. Замісити однорідне тісто, загорнути в плівку і охолоджувати 60 хв.
  2. Розкачати тісто в пласт товщиною 4 мм і вирізати печиво бажаної форми.
  3. Випікати на листі, покритому папером для випікання, 10 хвилин при 180°С. Готове печиво остудити.

Готова страва: Сливове печиво

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі