• Мариновані оливки з лимоном, чебрецем і розмарином

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Лимони штука
  • Часник 4 зубка
  • Олія оливкова extra virgin стакан
  • Оливки каламата 4 стакани
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розмарин свіжий 6 стебел
  • Чебрець свіжий подрібнений 1 столова ложока

Інструкція

  1. З половинки лимона зріжте цедру тонкими смужками і вичавте 2 столові ложки соку.
  2. У мисці змішайте оливки, чебрець, розмарин, сік і цедру лимона, тонко нарізаний часник, оливкова олія і чорний перець. Закрийте і відправте в холодильник на 1-2 дні, періодично перемішуючи.


    Акції та Розпродажі
    Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі