• Банья кауда («гаряча лазня»)

Інгредієнти Для: 4 порцій

  • Масло вершкове 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Олія оливкова 300 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе анчоуса 12 штук

Інструкція

  1. У сковороду налити оливкову олію, додати часник, анчоуси. Тримати на слабкому вогні, постійно помішуючи.
  2. Додати, збиваючи вінчиком 2/3 вершкового масла (порізати кубиками). Коли масло розпуститься, зняти з вогню. Додати ще кілька шматочків масла і збивати, поки весь вміст сковороди не перетвориться в однорідну масу.
  3. Спробуйте. Щоб пом'якшити смак, додайте, збиваючи, масло (за бажанням).
  4. Перекласти в тарілку і поставити на вогонь, щоб соус не остигав.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі