• Торт з трюфельної маси

Інгредієнти Для: 6 порцій

  • Цукор 1 стакан
  • Масло вершкове 100 г.
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Олія рослинна стакан
  • Борошно пшенична 1 стакан
  • Чорнослив 50 г.
  • Ванілін за смаком
  • Какао 2 столові ложки
  • Молоко згущене за смаком
  • Шоколад за смаком
  • Сода 1 чайна ложка

Інструкція Приготування ≈ 90 хвилин

  1. Бісквіт готуємо в мікрохвильовці 5 хвилин: змішуємо 2 яйця 1 склянка цукру, добре збиваємо. Додаємо 0,5 склянки рослинного масла, 1,5 склянки борошна, 1 чайну ложку соди, 2 столові ложки какао, ванілін. Знову збиваємо, випікаємо у формі приблизно 22 см, що підходить для мікрохвильової печі на повній потужності 5 хвилин.
  2. Тим часом, робимо заливку для трюфельною маси: розтоплюємо 100 грам масла з 0,5 шоколадки, потім додаємо 0,5 банки згущеного молока. Розмішуємо.
  3. Бісквіт трохи охолоджуємо і, поки теплий, ріжемо на дрібні квадратики, перемішуємо з заливкою так, щоб можна було ліпити. Якщо необхідно, додаємо згущене молоко. Також я додала нарізаний чорнослив.
  4. Тепер з трюфельною маси ліпимо основу для троянди - конус і залишаємо його застигати в холодильнику. На випічку і приготування основи конуса у мене пішло 15 хвилин.
  5. Основу для цього торта я не покривала зверху кремом, що зазвичай робиться для тортів з мастики, т.к пелюстки троянди покриють всі нерівності і їх не буде видно. Розкачуємо мастику - пелюстки у нас будуть круглої форми, іноді я зрізала низ і залишала півколо. Інструментом-кулькою робимо краї пелюсток тонкими.
  6. Починаємо зверху. Накладаємо на верхівку конуса невеликий круглий шматочок мастики. Потім накладаємо перші пелюстки, які не загинаємо. У мене їх було 3.
  7. Далі ми накладаємо наступні пелюстки, вже загинаємо краю.
  8. Продовжуємо накладати пелюстки, поки у нас не вийде троянда. Прикраса зайняло трохи більше 1 години.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі