• Літній овочеве рагу по‑італійськи

Інгредієнти Для: 1 порції

  • Сіль морська за смаком
  • Часник 2 зубка
  • Перець чилі штука
  • Олія оливкова extra virgin 3 столові ложки
  • Помідори черрі 2 стакани
  • Цукіні 500 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Листя базиліка 2 столові ложки
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Орегано листя свіжі 2 столові ложки
  • Гарбуз сквош 500 г.

Інструкція

  1. Наріжте кабачки і гарбузи тонкими кружальцями. Черрі розрізати навпіл.
  2. Розігрійте оливкову олію в сковороді на середньому вогні і додайте нарізаний гарбуз і цукіні. Готуйте, акуратно помішуючи, до м'якості.
  3. Потім додайте подрібнений часник, черрі і нарізані трави. Перемішайте і готуйте, поки помідори не стануть м'якими. Посоліть і поперчіть і подавайте теплим або кімнатної температури.


Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі