- 18.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- Лісові горіхи 400 г.
- Цукор 350 г.
- Яєчні білки 4 шт.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Лісові горіхи очистити і скласти їх в чашку для блендера. Туди ж насипати цукор.
- Перемолоти горіхи з цукром у блендері.
- Яєчні білки посолити за смаком і збити в міцну піну.
- Акуратно ввести збиті білки в цукрово-горіхову суміш.
- Застелити деко пергаментним папером і викласти отримане тісто порціями по одній ложці.
- Деко поставити в розігріту до 180°C духовку і випікати протягом 25-30 хвилин.
- Потім вийняти деко і дати печиву трохи охолонути. Потім акуратно зняти його на решітку і дати повністю охолонути.

Готова страва: Італійське печиво з лісовим горіхом