• Італійське печиво з лісовим горіхом

Інгредієнти (8 порцій)

  • Лісові горіхи 400 г.
  • Цукор 350 г.
  • Яєчні білки 4 шт.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Лісові горіхи очистити і скласти їх в чашку для блендера. Туди ж насипати цукор.
  2. Перемолоти горіхи з цукром у блендері.
  3. Яєчні білки посолити за смаком і збити в міцну піну.
  4. Акуратно ввести збиті білки в цукрово-горіхову суміш.
  5. Застелити деко пергаментним папером і викласти отримане тісто  порціями по одній ложці.
  6. Деко поставити в розігріту до 180°C духовку і випікати протягом 25-30 хвилин.
  7. Потім вийняти деко і дати печиву трохи охолонути. Потім акуратно зняти його на решітку і дати повністю охолонути.

Готова страва: Італійське печиво з лісовим горіхом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі