- 05.03.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Дорада 3 шт.
- Помідори 2 шт.
- Оливки 200 г.
- Лимони 2 шт.
- Часник 2 шт.
- Паприка солодка 1 ч. л.
- Кумин мелений 1 ч. л.
- Коріандр мелений 1 ч. л.
- Перець каєнський за смаком
- Коріандр свіжий 1 ч. л.
- Петрушка 1 ч. л.
- Сіль морська за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Духовку розігріти до 200°C.
- У чаші блендера змішати часник, паприку, кумин, коріандр - мелений і свіжий, перець, імбир, цедру 1 лимона, сік 1 лимона, петрушку. Подрібнити за допомогою блендера.
- Рибу підготувати, для цього необхідно видалити нутрощі, промити під холодною водою, просушити. Зробити надрізи з обох сторін. Натерти сіллю і чорним меленим перцем.
- Помідори і оливки нарізати. Викласти рибу на великому деко або в форму для духовки, зробити по 3 надрізи і натерти соусом з травами. Зверху покласти шматочки помідорів і оливок. Запікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці. Подавати з шматочками лимона.

Готова страва: Ароматна дорада з соусом і травами