У багатому і різноманітному смаку цукерок представлено чудово збалансоване поєднання трьох видів шоколаду - Молочний, Білий і Чорний.
Історія швейцарської компанії Lindt & Sprüngli AG почалася в 1845 році, коли Давид Шпрюнглі-Шварц і Рудольф Шпрюнглі-Амман відкрили в Цюріху невелику кондитерську Sprungli & Son, в якій батько і син займалися виготовленням і продажем твердого шоколаду. До 1892 року, коли Рудольф Шпрюнглі вирішив відійти від справ, сім'ї належало два магазини Confiserie Sprüngli, які успадкував молодший син Давид Роберт, і шоколадна фабрика, що перейшла у власність до Йогану Рудольфу - старшому синові. Йоганн Рудольф, серйозно зайнявся розвитком бізнесу, до 1899 року не тільки розширив виробництво на своєму підприємстві Chocolat Sprüngli AG, а й придбав у Рудольфа Линдт шоколадну фабрику в Берні. Потрібно відзначити, що саме Рудольф Линдт винайшов в 1879 році метод конширування шоколаду. В результаті тривалого перемішування і збагачення киснем шоколад позбувався зайвої гіркоти, а його текстура ставала ніжною і гладенькою.
Немає відгуків про цей товар.