Оливкова олія складається з рафінованої оливкової олії та оливкової олії першого віджиму. Оливкова олія Farchioni виготовляється з 1780 року за традиційним рецептом родини Фарчионі. Упродовж семи поколінь компанії дуже дбайливо застосовують рецептури, а також дбайливо та з любов’ю ставляться до найкращого регіону, щоб вирощувати оливкові дерева. Для виготовлення олії FARCHIONI використовують найкращі достиглі оливки, зібрані вручну, і найкращі сорти отримують, виходячи з старовинного каталонського принципу: вранці оливки - вночі. Завдяки цьому можна зберегти всі цінні риси зрілого оливкового дерева.
Farchioni Olio Extra Vergine - це високоякісна маслинова олія У першому холодному віджиму з чистим запахом оливок і свіжим трав’яним ароматом з’явилися найкращі сорти оливок. У неї є золотий колір зеленуватого відливу, збалансований смак і гармонійний аромат. Скло, з якого зроблені пляшки оливкової олії екстра Віргін Farchioni, запобігає проходженню світла і, отже, сповільнює процес старіння олії.
Олія | |
Віджим | Перший віджим |
Вид олії | Оливкова |
Об`єм | 1 л |
Країна виробник | Італія |
Тара | Скляна банка |
Немає відгуків про цей товар.