Самі зрілі плоди (маслини) для цього сорту збираються ченцями вручну в оливкових гаях, оточуючих монастир AdiaTriada (Свята Трійця), розташований в західній частині о. Крит (півострів Акротірі).Консервуються оливки сорту "Каламата" виключно в якісному (нерафінованій) оливковій олії, за старовинними рецептами, які передаються ченцями з покоління в покоління, що максимально зберігає їх благотворні (дієтичні) властивості і незвичайний (незабутній) смак.Оливки сорту KALAMATA володіють самим ніжним смаком, завдяки тому, що для нього відбираються самі зрілі плоди (маслини). Цей сорт маслин дуже подобається жінкам і дітям.
Дієтичні властивості маслин
Оливки (маслини) містять близько ста біологічно активних речовин (переважають вітаміни Е, А і С). У м'якоті плодів: 50-75% жирів, цукор, білки, пектини, зольні речовини. Регулярне вживання оливок благотворно позначається на роботі травних органів і печінки.
Немає відгуків про цей товар.