Ніжне рибне філе (скумбрії), приправлене соусом із соковитих томатів. Макрель - риба сімейства скумбрієвих із Північного моря. М'ясо макрелі дуже багате на мікро- та макроелементи, вітаміни. Набір мікроелементом у консервах Marinero включає: цинк, залізо, йод, марганець, мідь, фтор, у невеликих кількостях – нікель, мобільний, хром та кобальт.
У складі даної риби є практично всі вітаміни групи В, включаючи В12, вітаміни С, D, РР, трохи менше вітамінів А, К, Н. Ще в неї входять макроелементи: сірка, хлор, фосфор, калій, кальцій, натрій, магній . У 300 г макрелі міститься добова потреба фосфору, а 400 г заповнять необхідну денну норму калію.
Інгредієнти: риба - філе скумбрії з шкіркою 60%, соус томатний (вода, паста томатна , цукор, олія ріпакова, оцет спиртовий, крохмаль модифікований, сіль, цибуля мелена сушена, спеції, ароматизатор паприка натуральний, загусник гуарова камедь.
Енергетична цінність: 958 кДж / 231 ккал
Немає відгуків про цей товар.