Філе оселедця у вершковому соусі з цибулею. Його можна подавати як закуску або доповнення до інших страв. Завдяки чудовим смаковим якостям цей продукт є надзвичайно популярною і частою стравою на столі. Це просте і смачне блюдо, яке варто мати у своєму щоденному меню. Атлантичний оселедець (Clupea harengus), виловлений у Норвезькому морі.
Інгредієнти: філе атлантичного оселедця (Clupea harengus)*, рапсова олія, вода, вершки, цибуля, цукор, спиртовий оцет, йогурт, кухонна сіль, яєчний жовток , мелена гірчиця, спеції, загусники: гуарова камедь, ксантанова камедь, консерванти: сорбат калію, бензоат натрію, ароматизатор. Зберігання: зберігати при температурі від +2°C до +7°C.
Немає відгуків про цей товар.