Пшенична локшина рамен у вигляді прямих довгих ниток. Традиційно використовується як добавка до наваристих японських супів з такою ж назвою, вона також чудово підходить як інгредієнт для смажених страв і замінює італійську пасту, наприклад, спагетті. Після варіння локшина рамен стає шовковистою, м’якою і злегка еластичною. Її приємна консистенція та універсальний смак роблять його чудовим елементом усіх макаронних страв, від супів та локшини, салатів, солодких страв і навіть десертів!
Опустіть макарони в киплячу несолону воду на 3-4 хвилини. Злийте макарони в сито і промийте холодною водою. Після заливки дочекайтеся, поки паста добре стече. Приготовані таким чином макарони можна використовувати для приготування смажених страв і супів.
Макарони | |
Країна виробник | Польща |
Вага | 300 г |
Основа | Пшенична |
Тип | Спагетті |
Час приготування | 3-5 хвилин |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.