Ковбаса Салями Subirats Fuet Extra - це іспанська сиров'ялена ковбаса вищого гатунку з дрібно рубаної свинини. Fuet Extra має яскравий апетитний аромат і смак в'яленого м'яса і тонкий грибний аромат.
Смак ковбаси фует є еталоном для решти видів ковбас. Делікатес приготовлений за традиційними іспанськими рецептами, з додаванням солі та спецій, ковбаса добре висушена і знаходиться в натуральній їстівній оболонці, покритій благородною білою пліснявою, на відміну від іспанської ковбаси чоризо, фует не містить паприки. Оболонку не потрібно знімати перед вживанням, вона надає ковбасі грибного аромату і цікавішого смаку.
Виготовлення продукції відбувається в маленькому містечку Субіратс, яке знаходиться в автономному іспанському співтоваристві Каталонія. У перекладі з каталанської мови «фует» означає «батіг», цю назву ковбаса отримала завдяки своєму зовнішньому вигляду: дуже тонка і довга (2-3 сантиметри завтовшки), вона справді схожа на батіг.
Зберігати ковбасу Subirats Fuet Extra рекомендується в темному прохолодному місці, завдяки інтенсивному сушінню, вона надовго збереже свою свіжість та смакові якості.
Традиційно ковбасу фует вживають як закуску для аперитиву, вона дає енергію, її яскравий смак збуджує апетит і чудово поєднується з будь-якими алкогольними напоями. Тріо Subirats Fuet Extra, якісного вина та гарної книги подарує вам незабутнє задоволення.
Немає відгуків про цей товар.