Мортаделла - вид ковбаси, який особливо популярний в Італії. Це різновид ковбаси з дрібно подрібненої або подрібненої свинини, до складу якої входить не менше 15% дрібних кубиків свинячого жиру. Мортаделлу зазвичай подають як нарізку, часто в бутербродах або окремо. Традиційно мортаделлу виготовляють зі свинини, але можна приготувати халяльну мортаделлу, використовуючи халяльні сертифіковані інгредієнти.
Халяльну мортаделлу виготовляють із сертифікованої халяльної свинини, яка має бути забита відповідно до ісламського законодавства. Цей вид свинини також не містить жодних добавок, таких як свиняча шкірка або свинячий жир, які не є халяльними. Мортаделла також має бути виготовлена на халяльному сертифікованому підприємстві та не повинна містити інгредієнтів, які не є халяльними.
Виробництво халяльної мортадели схоже на виробництво традиційної мортадели. Свинину дрібно подрібнюють або подрібнюють і змішують зі спеціями, травами та іншими інгредієнтами для створення бажаного смаку. Потім суміш наповнюють оболонкою і варять у коптильні. Після завершення процесу приготування мортаделлу можна нарізати та подавати.
Немає відгуків про цей товар.