Італійська шинка - прошутто, знаменитий на весь світ м'ясний продукт. Здавалося б, ну що там дивного? Але саме в Італії технологія її виготовлення досягла настільки високого технологічного рівня, що тепер кожен окремий регіон країни славиться своїми сортами прошутто, приготування якого вони тримають в суворій таємниці.
Технологія італійського Prosciutto Crudo La Fattoria геніально проста: м'ясо, сіль, сонце і вітер. Спочатку свинні окости піддаються сухому посолу, потім на десять місяців процесу в'ялення і витримці. І це ще не все: потім прошутто відбивають дерев'яними молотками, а щоб уникнути пересихання продукту натирають спеціальним жирним мастилом з прянощами. Завершальний етап приготування прошутто відбувається в сухому погребі з вентиляцією.
Сиров'ялена шинка Prosciutto Crudo La Fattoria приготовлена зі свіжого окосту певної породи свинок, м'ясо яких не містить холестерин. Раціон тварин складається тільки з добірного зерна і кукурудзи, що позитивно позначається на інтенсивному і солодкому смаку продукту. Аромат витриманий і пряний. Колір рівномірний, ніжно-рожевий.
М'ясна продукція | |
Країна виробник | Італія |
Вага | 100 г |
Упаковка | вакуумний пакет |
Немає відгуків про цей товар.